Tel:

Profi glamour fotózás
Profi glamour fotózás gyors és hatékony meglepetés

Való világ szex VV Szandika Rákospalotán prostituált volt
VV Szandika a Való világ és a szex! Prostituált voltam a szemétégetőnél!

Kelemen Anna fotógaranciás szex hirdetése és telefonszáma!
Kelemen Anna fotógaranciával szexpartner fotókkal hirdet a neten!

Lányok szexpartnerek házhoz
Lányok házhoz Budapesten és vidéken is!

Ingyen szexpartner keresés
A legjobb ingyenes szexpartner keresők a neten!


Szexpartner keresés Budapest
erotikus fotózás és fotó készítés


Erotikus fotózás, erotikus fotó

Kurvák fotói és képei már fejlődnek nálunk is!

Fejlődésnek indultak a magyar örömlányok hirdetéseiben található fotók.


[ 2009-08-18 01:50:45 ]

Kurvák képei, fotói már fejlődnek nálunk is!

Hatalmas fordulatot vett a Budapesti szex ipar az elmúlt 5 évben. A gyenge minőségű webkamerákkal, telefonnal készített, hirdetésekben szereplő fotók napjainkra már kezdenek eltűni. Ennek okait keresve hamar rá döbbenünk, hogy nemcsak a fejlődés az ami ezt a nekünk férfiaknak tetsző iparágat arra kényszeríti, hogy a  legjobb magyar erotikus fotósokkal készíttessék az örömlányok portfóliójukat.

Profi kurva fotói

Megdöbbentő, de az eladhatóság az ami jelentősen befolyásolja a kurvák hirdetéseit. Az interneten fellelhető hirdetések az elmúlt pár évben megsokszorozódtak. Természetesen az igény is növekedésnek indult a témakör iránt. Az internet elhízása Magyarországon szintén befolyásoló tényező, mert a megsokasodott internetezők nagyobb számban veszik igénybe a hirdetésekben szereplő szolgáltatókat. Ennek hatása, hogy a kurvák már úgynevezett profi minőségű, avatott kezektől származó képekkel kápráztatják el a magyar nézelődőket is, akárcsak a nálunk sokkal fejlettebb országokban. Pl: Angliában, és a sziget ország más részein, ezen kívül Európa nyugati országaiban már évek óta a profi képeket minősítik előnyben a világ híres escort ügynökségei. A külföldi és belföldi szex iparosokat kötelezik a színvonalas képsorozatra és hirdetésre. Persze a sikeres pályafutáshoz megfelelő alany is kell. Ezért sokan külföldön és belföldön egyaránt visszaélnek celebek, híres illetve kevésbé híres nők fényképeivel. Úgymond bele olvasztva az eredeti minőségi fotók közé fals vagy kamú képeket. Több hangos bulvár cikk is tanúskodott ezeknek a botrányoknak a történetéről. Magyarok mint mindig ezen a területen is a trendet követik. Van aki ezt elfogadja, és van olyan is aki ezt kifogásolja. Minőségi erotikus fotózás nálunk is egyre divatosabb lesz és lett. Az örömlányok is a legszebb formájukat akarják hozni ahhoz hogy eladhatóak legyenek.

 

Képek kurvákrólAmatőr kurva

Ez érthető és becsülendő.  A látvány sok helyen már magyarországon is kiemelkedő. Ezzel ellentétben viszont nem biztos, hogy a minőség is mindig jelen van. Egyes férfiak állítása szerint a profi fotó átverés! Mások szerint badarság, hiszen a hirdetésben szereplő alany ezzel tükrözi szépségét, és ezzel is megmutatja, hogy a nézelődő mihez juthat, feltéve ha elég szemfüles. Ezzel szemben egy rosszul sikerült, vagy kevésbé profi fotón néha az alany még felismerhetetlenebbé válik. Illetve a egyszerű kurvák sem sajnálják az idejüket és pénzüket hatásos minőségi fotókba fektetni. Megnyilvánulások, és meggyőződések alapján a vélemény vegyes a magyar férfiaknál.

Forrás: Szexpartner Budapest.hu

Kapcsolódó cikkek:  - Budapesti kurvák válságban!

                               - Szőrös vs borotvált.

                               - Magyar csajok

 

 

2008 © Szexpartner-Budapest.hu | A honlapon található képek és szövegek jogvédett tartalmak! | Oldaltérkép | Adminisztráció | Jogi nyilatkozat