Tel:

Profi glamour fotózás
Profi glamour fotózás gyors és hatékony meglepetés

Való világ szex VV Szandika Rákospalotán prostituált volt
VV Szandika a Való világ és a szex! Prostituált voltam a szemétégetőnél!

Kelemen Anna fotógaranciás szex hirdetése és telefonszáma!
Kelemen Anna fotógaranciával szexpartner fotókkal hirdet a neten!

Lányok szexpartnerek házhoz
Lányok házhoz Budapesten és vidéken is!

Ingyen szexpartner keresés
A legjobb ingyenes szexpartner keresők a neten!

erotikus fotózás és fotó készítés


Szexpartner keresés Budapest

Erotikus fotózás, erotikus fotó

Extra nagy mellek a szexpiacon!

Cikkünk Chelsea Charms cickóiról szól ,aki óriási melleivel vonult be a történelembe és a szexpiacra!


[ 2009-01-05 12:26:00 ]

Extra nagy mellek a szexpiacon!

Egyes erotikus hírportálok szerint a női extra nagy mell köbcenti csúcstartója Sabrina Sabrok! Sikerült azonban egy kis utánna járást követően megbizonyosodnunk arról hogy jelenlegi első helyezés Chelsea Charms amarikai pornó színésznő nevéhez fűzödik! Chelsea Charms cickó-térfogatban valóban kenterbe veri Sabrina bögyeit!

nagy mellek hatalmas keblek

- Chelsea eredetileg D-méretű cickókkal rendelkezett, de csábította őt a még nagyobb mellek lehetősége. Egy speciális mellimplantátumot kapott, egy úgynevezett polipropilén-szálas implantátumot, melyet azóta betiltottak az USÁ-ban.

- Mégpedig azért, mert az implantátum behelyezése után a mellek folyamatosan tovább növekednek, ugyanis a behelyezett implantátum irritálja a mell-állományt, ennek következtében folyadékot termel. Tulajdonképpen ez a folyamatosan termelődő folyadék okozza a további mellnövekedést.

- Chelsea-nek mindössze három műtétje volt, míg keblei elérték a mai nagyságot. Az ő esetében a további növekedés lelassult – szerencsére – mert máskülönben folyamatos korrekciókra lenne szükség, mely abból áll, hogy a folyadékot eltávolítják – azaz leszívják - a mellállományból Chelsea-t a jelek szerint nem ijeszti meg, hogy implantátumai akár a halálát is okozhatják. Ő végtelenül büszke óriási dudáira. Hivatalos mérések szerint a dudái 153XXX méretűek, és egyenként 11,8 kg-ot nyomnak. Bár a növekedés lelassult nála, de még így is kb 25 mm-t gyarapszanak havonta az óriási cickók! Chelsea most 32 éves, Minnesotában él, és modellkedésből tartja fent magát.

extra mellek nagy dudák

- Szabadidejében imád olvasni, heverészni a tengerparton. Legszívesebben a parti homokban lustálkodik, és óriási keblein keresztül szippantja magába a napsütést. Talán első látásra izgalmasnak tűnhetnek a gigászi dudák, de ha belegondolunk, hogy Chelsea-nek újra meg kellett tanulnia járni - hiszen a műtétek után a teste súlypontja megváltozott - gerincére abnormális teher hárul, a ruháit csináltatnia kell, nem tud autót vezetni - mert nem fér el a volán mögött - nem tud egy normális asztalnál ülve enni, hiszen dudáitól nem látja a tányérját… és még sorolhatnánk, nos ki kell, hogy mondjuk: cicikből a kevesebb néha bizony több!

Forrás: Bulvár Hír

 

 

2008 © Szexpartner-Budapest.hu | A honlapon található képek és szövegek jogvédett tartalmak! | Oldaltérkép | Adminisztráció | Jogi nyilatkozat